VOLONTERSKI

CENTAR

KRKA

Kreni Ravno Ka Aktivizmu

Grad Šibenik i ove će godine nagraditi najbolje volontere

Grad Šibenik zajedno sa Savjetom mladih Grada Šibenika i Udrugom mladih Mladi u EU, uz podršku Volonterskog centra “POZITIVA”, organizira dodjelu godišnje Nagrade za najistaknutijeg volontera/ku, koordinatora/cu volontiranja i organizatora volontiranja na području Šibensko-kninske županije u 2023. godini.

Cilj dodjele godišnje volonterske nagrade je poticanje volonterskog rada u lokalnoj zajednici kroz nagrađivanje volonterskog doprinosa pojedinaca i organizacija koje provode volontiranje. Nagrada se dodjeljuje za najznačajnije volonterske aktivnosti pojedinaca/pojedinki i pravnih osoba u volonterskom radu i organiziranju volontiranja koji su provedeni u razdoblju od 10. studenoga 2022. godine do dana raspisivanja Poziva. 

Pri tome se,  sukladno Zakonu o volonterstvu, osobito cijeni doprinos poboljšanju kvalitete života više osoba, više skupina osoba ili dobrobiti zajednice; aktivno uključivanje više osoba ili skupina u društvena zbivanja, kao i razvoj humanijeg društva i volonterstva.

Obrasci za prijavu laureata nalaze se na internetskoj stranici Grada Šibenika 

Ovaj program financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike i Grad Knin Sadržaj ove objave u isključivoj je odgovornosti Ekološke udruge “Krka” Knin i ne odražava nužno stajalište Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike